Je zakelijke verzekering geregeld in Maastricht

Om succesvol te kunnen ondernemen zijn goede verzekeringen onmisbaar. Want alhoewel risico’s bij het vak horen, wil je niet failliet gaan door een onbenullig foutje van één van je medewerkers. Het vinden van goede verzekeringen is echter nog niet zo eenvoudig. Veel verzekeringen zijn onnodig duur of dekken juist niet de risico’s waar jij mee te maken hebt. Bij Numbr hebben we de oplossing: zakelijke verzekeringen in Maastricht op maat. Samen met onze partner Insify bieden we je de beste AOV, AVB en BAV verzekeringen. Sluit direct gratis of lees verder voor meer informatie

Verzekering op maat

Je kunt je verzekeringen op maat samenstellen. Je bepaalt zelf je eigen risico en het verzekerde bedrag. Zo verzeker je alleen wat echt nodig is.

Geen verborgen kosten

Het afsluiten van je verzekeringen is geheel gratis. Je betaalt dus geen advies- of afsluitkosten en de verzekering is dagelijks opzegbaar.

Bedrijfsverzekeringen voor echte ondernemers

Numbr is hét moderne boekhoudkantoor van Maastricht en is landelijk actief. Naast verzekeringen kun je bij ons ook terecht voor onder meer het uitbesteden van je boekhouding en je loonadministratie. Wat ons uniek maakt is een slimme, kostenbesparende online werkwijze, in combinatie met een nuchtere no-nonsense kijk op het vak. Wij werken bijvoorbeeld niet met kleine lettertjes en met moeilijk vakjargon. In plaats daarvan zijn we transparant over onze prijzen en communiceren we in duidelijke taal.

Vandaar ook dat we hebben gekozen voor Insify als partner om verzekeringen aan te bieden. Insify is een moderne online aanbieder van bedrijfsverzekeringen en werkt transparant en zonder kleine lettertjes of langlopende contracten. Alle verzekeringen kun je helemaal op maat samenstellen en vervolgens afsluiten zonder extra kosten. Daarbij zijn de verzekeringen dagelijks opzegbaar, dus je zit nergens aan vast. En wil je een claim indienen? Dan kun je deze eenvoudig online indienen en word je direct geholpen in heldere en begrijpelijke taal.

Arbeidsongeschiktheid (AOV) verzekerd in Maastricht

Als ondernemer is het hebben van een goede arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) een must. In tegenstelling tot werknemers ben je immers niet automatisch verzekerd van een inkomen in geval van (langdurige) ziekte of invaliditeit. Met een AOV ben je als ondernemer wél verzekerd van een inkomen op het moment je (deels) arbeidsongeschikt raakt. Let bij het afsluiten van een AOV niet alleen op de prijs, maar kijk ook goed naar de maandelijkse uitkering en de overbruggingsperiode. Bij Insify vind je deze informatie helder en overzichtelijk vermeldt.

“Als ondernemer is het belangrijk om je risico’s in kaart te brengen en je hier goed tegen te verzekeren.”

Bedrijfsaansprakelijkheid (AVB) afdekken in Maastricht

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering (AVB) dekt schade die jij en je medewerkers veroorzaken aan (de spullen van) klanten en opdrachtgevers. Denk aan het omstoten van een verfblik over een nieuwe vloer of het laten vallen van een tv tijdens het verhuizen. Omdat een ongeluk vaak in een klein hoekje zit, is dit beslist geen overbodige verzekering. Ook een AVB kun je via Insify helemaal op maat afsluiten, zodat je alleen betaalt voor wat je nodig hebt en optimaal gedekt bent.

Beroepsaansprakelijkheid (BAV)

Werk jij als consultant of heb je een ander bedrijf waarbij je opdrachtgevers blind op jouw diensten vertrouwen? Dan is een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV) een onmisbare verzekering. Dit type zakelijke verzekering dekt de schade als gevolg van een beroepsfout van jezelf of je medewerkers. Denk aan een verkeerde berekening die ervoor zorgt dat de fundering van een groot gebouw opnieuw gelegd moet worden. Aangezien de kosten van zo’n fout flink kunnen oplopen, is het vaak überhaupt niet mogelijk om de schade met eigen middelen te herstellen. Daarom stellen opdrachtgevers in sectoren als de bouw en consultancy een BAV vaak verplicht voor opdrachtnemers.

Wij regelen jouw zakelijke verzekeringen in Maastricht

Bij Numbr boekhouders en accountants in Maastricht weten we als geen ander dat moderne ondernemers precies willen weten waar ze aan toe zijn. Daarom werken wij altijd met vaste, lage tarieven en heldere voorwaarden. Ook het afsluiten van zakelijke verzekeringen in Maastricht hebben wij samen met onze partner Insify zo transparant en voordelig mogelijk gemaakt. Meer weten? Bekijk hier alle bedrijfsverzekeringen en sluit direct gratis af.

Meer diensten
Wat klanten zeggen

Je verzekering online afsluiten?

Regel het direct.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.