Loonadministratie Pensioenaangifte Salarisverwerking goed geregeld in Maastricht

Besteed jij je tijd liever aan de groei van je bedrijf dan aan het bijhouden van de salarisadministratie? Maar wil je wel verzekerd zijn van een loonadministratie in topconditie en altijd en overal inzicht in je cijfers? Maak kennis met Numbr. Voor een vast bedrag per loonstrook verzorgen wij je complete loodadministratie in Maastricht. Bij ons krijg je een persoonlijke adviseur die je medewerkers verloont en alle belastingaangiftes, pensioenaangiftes en de jaaropgave perfect verzorgt. Vraag direct gratis en vrijblijvend een offerte aan en wordt vandaag nog ontzorgd.

Salarisadministratie uitbesteden in Maastricht

Bij een correcte salarisadministratie komt meer kijken dan het verlonen van medewerkers. Je moet immers ook rekening houden met alle belasting- CAO- en pensioenregels. Daarnaast dien je ervoor te zorgen dat alle belastingaangiftes en pensioenaangiftes op tijd en op de juiste manier worden uitgevoerd. Een hele opgave, zeker als je daarnaast ook nog succesvol wilt ondernemen. Logisch dus dat de meeste MKB-ondernemers ervoor kiezen de salarisadministratie uit te besteden.

Besteed je jouw loonadministratie uit bij de boekhouders van Numbr in Maastricht? Dan krijg je jouw eigen adviseur die je loonadministratie van A tot Z voor je verzorgt. Uniek aan Numbr is onze moderne, no-nonsense manier van werken. Zo heb je bijvoorbeeld overal toegang tot je administratie via het online portaal. En heb je ergens vragen over? Je persoonlijke adviseur is altijd bereikbaar om je antwoord te geven. In gewoon helder en begrijpelijk Nederlands!

Vaste laste prijs per loonstrook

Door de loonadministratie uit te besteden, houden jij en je medewerkers tijd over om te doen waar jullie goed in zijn. Maar staan tegenover die tijdsbesparing dan geen hoge kosten? Niet bij Numbr. Bij ons besteed je jouw loonadministratie namelijk al uit voor een vaste lage prijs vanaf EUR 16,50 per loonstrook. Daarvoor maken wij de loonstroken op, verzorgen we alle belasting- en pensioenaangiften en krijg je gratis toegang tot ons online portaal. Daarnaast kun je altijd bij je persoonlijke adviseur terecht met vragen en helpt deze je met plezier met het aannemen en afscheid nemen van medewerkers. Meer weten? Bekijk hier al onze tarieven.

“Onze deskundige specialisten zijn volledig op de hoogte zijn van alle nieuwe wet- en regelgeving, ben je gegarandeerd van een perfecte verloning”

Optimaal online inzicht in je loonadministratie

Bij ons moderne boekhoudkantoor heb je altijd en overal inzicht in je administratie. Want of je nu enkel je loonadministratie bij ons uitbesteedt, of ook je boekhouding en je debiteurenbeheer, via het online portaal en de app zie je altijd in één oogopslag hoe de zaken ervoor staan. Onder meer alle informatie over loonstroken, contracten, verzuimgegevens, vakantiedagen kun je op deze manier altijd en overal inzien. Zo verlies je nooit het overzicht en blijf je altijd zelf de touwtjes in handen houden.

Gratis en deskundig advies van je adviseur

Bij Numbr werken we met ervaren en gediplomeerde boekhouders. Onze medewerkers blinken niet alleen uit in het zorgvuldig bijhouden van de salarisadministratie, maar zijn ook perfect op de hoogte van alle geldende wet- en regelgeving. Daardoor heb jij geen omkijken meer naar je loonadministratie, ook wanneer er regels veranderen. En heb je ergens een vraag over? Dan kan jouw persoonlijke adviseur je als geen ander helpen. Geheel kosteloos!

Daarnaast kan het voorkomen dat je behoefte hebt aan meer uitgebreid advies. Denk aan wat te doen met een langdurig verzuimende medewerker, of het bepalen van een lange-termijn-strategie over hoe jullie de war on talent kunnen winnen. In dat geval kun je bij Numbr ook terecht voor deskundige consultancy. Omdat wij als geen ander op de hoogte zijn van wat er bij jouw speelt, kunnen wij je bij dit soort vraagstukken snel en effectief verder helpen.

Word ontzorgd door de boekhouders van Numbr in Maastricht

Wanneer je besluit om door Numbr je loonadministratie in Maastricht te laten verzorgen, kunnen wij je oude loonadministratie overnemen en gratis overzetten in onze eigen systemen. Op die manier heb jij dus nergens omkijken naar en ben je gegarandeerd van een soepele overstap. Meer weten of interesse in het uitbesteden van je salarisadministratie? Neem contact op of vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan. Wij gaan dan direct voor je aan de slag.

Meer diensten
Wat klanten zeggen

Accountant nodig in Maastricht?

Geregeld met Numbr.

Afspraak gepland!

Je afspraak is succesvol ingepland. Je ontvangt een e-mail ter bevestiging.